Sohbet Arama    Sohbet Dizini    irc2go Hakkında

  irc2go    
Çevrimiçi Sohbet    

Tarayıcınız dan girmek için bedava sohbet odaları arayın!

 
Sohbet Arama :  galaxy
Sonuç bulundu 1 - 10 den 123  (0.085 saniye)

Galaxy Sohbet Odaları

Kategoriler:  Computers  >  Companies  >  Samsung  >  Samsung Galaxy  >  Galaxy
 Science  >  Astronomy  >  Galaxy
 

galaxy-empire GameSurge

Sohbet Odası - 3 kullanici - 65 dakika önce - geçerli konu:  (~ GalaxyEmpire ~) [-URL-] http://www.galaxy-empire.de [-News-] galaxy-empire.de hat NICHTS mit dem gleichnamigen iPhone-Spiel zu tun!
Kategori: Samsung Galaxy Sohbet Odaları

ansible-galaxy freenode

Sohbet Odası - 37 kullanici - 71 dakika önce - geçerli konu:  Ansible Galaxy, ansible-lint & Mazer || https://github.com/ansible/community/wiki/Galaxy
Kategori: Ansible Samsung Galaxy Sohbet Odaları

galaxy-note-3 freenode

Sohbet Odası - 3 kullanici - 71 dakika önce - geçerli konu:  Welcome to #galaxy-note-3 | http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=2492
Kategori: Samsung Galaxy Sohbet Odaları

Galaxy-Zauber Eagles-myIRC

Sohbet Odası - 3 kullanici - 65 dakika önce - geçerli konu:  ALLEM ANFANG WOHNT EIN ZAUBER INNE. . . also worauf wartet ihr noch. . fangt an zu chatten . . . Das wird eine Zeit galaktischer Dimensionen sein (man darf ja mal übertreiben) * g
Kategori: Samsung Galaxy Sohbet Odaları

space freenode

Sohbet Odası - 191 kullanici - 71 dakika önce - geçerli konu:  Space, the Final Frontier | Jul 15 1300 GMT (09:00 EDT) Minotaur IV NROL-129 | Jul 16 20:43 GMT (16:43 EDT) H-2A Emirates Mars Mission | Jul 19 2100 GMT (17:00 EDT) Falcon 9 ANASIS-II | Jul 23 1426 GMT (10:26 EDT) Soyuz-U Progress 76P | Jul 28 2129 GMT (17:29 EDT) Ariane 5 Galaxy 30, MEV 2, BSat 4b | Jul 30 1150 GMT (07:50 EDT) Atlas V Mars 2020 | Activity logged by Matrix
Kategori: Science Fiction Sohbet Odaları

dual-duality Rizon

Sohbet Odası - 5 kullanici - 191 dakika önce - geçerli konu:  http://www.dual-duality.org | Latest Update: I am Back, feel free to talk | New Release: Hells http://www.nyaa.se/?page=view&tid=566241 | In Progress: Akira is done encoding, Martian Successor Nadesico is done encoding just stuck at prep, also same with Galaxy Angels should see the light of day soon and maybe even a proper release of Kyouran, also look forward to BD Outlaw Star

galaxy Ring.of.Lightning

Sohbet Odası - 9 kullanici - 61 dakika önce - geçerli konu:  welcome to "gx/RoL", the network's trusted place of silence, meditation and venting | please use #RoL for actual discussion lol
Kategori: Samsung Galaxy Sohbet Odaları

tsukuyomi-inc Rizon

Sohbet Odası - 4 kullanici - 191 dakika önce - geçerli konu:  Welcome to Tsukuyomi Inc. [] Commands: @find !new !list [] Unless someone gives me an invite to AnimeBytes or even a cracked account, or until all these other private trackers start adding more US anime, I have nothing at the moment [] Donate @ Paypal to thedark@email.com [] TBD: Chio's School Road / Kokkoku / Gun Gale Online / Galaxy Angel A-AA / Isekai Maou
Kategori: Tsu Sohbet Odaları

sgs5 freenode

Sohbet Odası - 3 kullanici - 71 dakika önce - geçerli konu:  Root Achieved for AT&T and VZW variants: http://towelroot.com/ | Samsung Galaxy S5 #SGS5 | Int'l: http://bit.ly/1i8KVG8 | T-Mobile: http://bit.ly/1lVGJN7 | ATT: http://bit.ly/1qH8NkX | Sprint: http://bit.ly/1ggqItV | Verizon: http://bit.ly/1oTKuol | CF Auto Root: http://bit.ly/1es2VvT | New channel for Galaxy S6 #sgs6
Kategori: Samsung Galaxy Sohbet Odaları

dw-rpg SorceryNet

Sohbet Odası - 23 kullanici - 59 dakika önce - geçerli konu:  Chaos ensues as the tides turn in the war against destruction, and Space Pirates freely roam the galaxy. Only a select few can stand up to the challenge ahead. Are you one of them? | Website: https://board.dimensionalwar.com/index.php | It's been 0 days since the last accident
Kategori: Role-Playing Sohbet Odaları

sgs2 (1)   samsung (6)   sgs6 (1)   samsung galaxy s6 (1)  

<      1       2       3       4       5      >